ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ & ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

2108821732, 2108821625

info@klaoudatou.gr

Πριγκηπονήσσων 22,

Αθήνα-Γκύζη, 11474

9:30 - 20:00 & 10:00-14:00*

Δευτέρα-Παρασκευή, *Σάββατο

Ασφάλεια Υγείας – FAMILY HEΑLTH

Όταν περιορίζεται καθημερινά το δικαίωμα του ασφαλισμένου για επισκέψεις σε Ιδιωτικά Θεραπευτήρια, Νοσηλευτικά ιδρύματα, Διαγνωστικά Κέντρα και  Ιδιώτες Ιατρούς,

Όταν αυξάνεται η αβεβαιότητα όλων μας  για την αντιμετώπιση ιατρικών  θεμάτων.

Όταν, 2.500.000 εκατομμύρια συμπολίτες μας είναι ανασφάλιστοι.

Εμείς στη BLUE AIGAION, θωρακίζουμε την υγεία σας, θωρακίζουμε την αξιοπρέπεια σας, με το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης FAMILY HEΑLTH.  

Θωρακίστε την υγεία σας

Προστασία ανεξαρτήτως ηλικίας και ιατρικού ιστορικού, γιατί αξίζουμε περισσότερα!

Το  πρόγραμμα FAMILY HEΑLTH παρέχει στους ασφαλισμένους του λύσεις στο σοβαρό θέμα που άπτεται της υγείας,  με ιατρικές υπηρεσίες στο πεδίο της πρόληψης, της διάγνωσης αλλά και της θεραπείας σε όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα με κέρδος χρόνου και χρήματος.

Παρέχει τη δυνατότητα άμεσης δρομολόγησης των διαδικασιών που απαιτούνται, σε κάθε περίπτωση για θέματα υγείας, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και  αποκλειστικά προνόμια

Όπως,

 • Ιατρική φροντίδα και υποστήριξη με αξιοπρέπεια και άριστη εξυπηρέτηση, μόνο με ένα τηλεφώνημα στο συντονιστικό κέντρο το όποιο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και αναλαμβάνει το συντονισμό των διαδικασιών που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση.

 

 • Άμεση πρόσβαση στο δίκτυο των μεγαλύτερων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, Διαγνωστικών Κέντρων, Πολυιατρείων και Ιδιωτικών Ιατρείων όλων των ειδικοτήτων  πανελλαδικά.

Επιπλέον,

 • Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες πρόληψης (check up) αιματολογικού, οφθαλμολογικού και οδοντιατρικού έλεγχου όπως καθαρισμός και φθορίωση για τα παιδιά.
 • Δωρεάν κλινική εξέταση στην αντιμετώπιση Έκτακτων Περιστατικών, στις εφημερεύουσες ειδικότητες των νοσηλευτικών ιδρυμάτων σε προνομιακές τιμές σε περίπτωση εισαγωγής.
 • Δωρεάν απεριόριστες Διαγνωστικές εξετάσεις, με χρήση έγκυρου παραπεμπτικού ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ΕΟΠΥΥ, σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Πολυιατρεία και Διαγνωστικά Κέντρα.
 • Δωρεάν κάλυψη γυαλιών οράσεως αξίας έως 250E, με χρήση ΕΟΠΥΥ
 • Απεριόριστος αριθμός ιατρικών επισκέψεων, σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων με πολύ χαμηλή συμμετοχή (10E) στα εξωτερικά ιατρεία  των συμβεβλημένων γενικών κλινικών και πολυιατρείων.
 • Απεριόριστος αριθμός ιατρικών επισκέψεων  με 20E σε ιδιωτικά ιατρεία  όλων των ειδικοτήτων σε πανελλαδικό  δίκτυο.
 • Απεριόριστες Διαγνωστικές εξετάσεις σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Πολυιατρεία και Διαγνωστικά Κέντρα με έκπτωση έως και 80% σε προνομιακή τιμολόγηση.
 • Απεριόριστες Διαγνωστικές εξετάσεις (μη επεμβατικές) σε έκτακτα περιστατικά σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Πολυιατρεία και Διαγνωστικά Κέντρα, με συμμετοχή 15%,  σε προνομιακή τιμολόγηση όλων των παροχών.
 • Απεριόριστες ιατρικές πράξεις με έκπτωση έως και 50% σε προνομιακή τιμολόγηση.
 • Ελάχιστη συμμετοχή σε εξειδικευμένους προληπτικούς ελέγχους, γυναικών όπως ψηφιακή μαστογραφία,TEST PAP κ.λπ. και ανδρών όπως PSΑ,TRIPLEX κ.λπ.
 • Κάλυψη με πολύ μικρή συμμετοχή σε φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγους,  θεραπείες λόγου και ομιλίας  για παιδιά,  Ομοιοπαθητική και Βελονισμό, πανελλαδικά.
 • Άρτια και άμεση εξυπηρέτηση από τους παρόχους μας.

 

FAMILY HEΑLTH για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας, σε επίπεδο πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας,  χωρίς  λίστες αναμονής και ταλαιπωρία, μόνο με ένα τηλεφώνημα στην γραμμή υποστήριξης των ασφαλισμένων μας, γιατί αξίζουμε περισσότερα!

Το νέο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης FAMILY HEΑLTH προωθείται αποκλειστικά και μόνο από την Brokers Union Μεσίτες Ασφαλειών Α.Ε.

Για περισσότερες  πληροφορίες  επικοινωνήστε μαζί μας.

Άλλες ασφάλειες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

210 8821 625 Καλέστε μας τώρα – μην χάνετε άλλο χρόνο!

Κλήση
top-button